Cajun Grillowany Sum z morelowym Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. To danie główne ma 1115 kalorii, 118g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na $13.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Mieszanka Tureckiej moreli, Węgierskiej papryki, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cajun Grillowany Sum Z Salsą Morelową, Cajun Catfish with Fruit Salsa, oraz Grillowane gorące i słodkie kiełbasy Tacos z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i czerwoną cebulą Salsa.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki salsy i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
W małym słoiku połącz wszystkie składniki, aby przetrzeć i wstrząsnąć, aby dobrze się rozprowadzać
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Rozgrzej grill do medium
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Ryby opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Oliwę z oliwek skropić rybą, posypać masą i delikatnie wcierać w rybę
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
6
Odwrócić rybę i powtórzyć z oliwą z oliwek i natrzeć
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
7
Gdy grill jest gorący, umieść gotowaną rybę na grillu i gotuj przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przekłuciu widelcem, obracając rybę raz
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Ugotowaną rybę układamy na pojedynczych talerzach, salsę dzielimy na porcje i udekorowujemy limonkami
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.