Cajun - grillowana kukurydza na kolbie

Cajun - grillowana kukurydza na kolbie
Przepis Cajun-grillowana kukurydza na kolbie jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Ta przystawka ma 102 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, oregano, kukurydzę z uszami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowany kurczak Cajun z salsą kukurydzianą z awokado, Cajun Tasso Corn Maque Choux z grillowanymi krewetkami, oraz Serowe frytki Cajun z grillowanym guacamole kukurydzianym, bekonem i jajkami sadzonymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połączyć pierwsze 8 składników w małej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyciągnij łuski z kukurydzy i szoruj jedwabie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
4
Masło posmarować kukurydzą; posypać mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
5
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania; grill 12 minut lub do czasu zakończenia, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn