Cajun Catfish
Przepis Cajun suma może zaspokoić swoje Creole pragnienie w około 40 minut. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 267 kalorii, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cebulę w proszku, sok z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun Catfish, Cajun Catfish, oraz Cajun Catfish, My Way dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu do 191°.
W płytkim naczyniu wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, przyprawę kreolską, cebulę w proszku, czosnek w proszku i czerwoną paprykę. W innym płytkim naczyniu ubij jajko widelcem, aż się spieni.
Bryłki suma posypać solą i sokiem z cytryny. Zanurz każdą bryłkę w ubitym jajku,a następnie zwiń w mieszaninie mąki, aby pokryć. Upuść 4 do 6 bryłek na raz do gorącego oleju. Gotować 2 minuty; włączyć i gotować 1 minutę dłużej lub aż głęboki złoty kolor.
Wyjąć z oleju; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.