Cajolo Ripiendo -- Gołąbki
Cajolo Ripiendo -- Gołąbki to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajka, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Gołąbki, oraz Kapusta Nadziewana Cała.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Usuń całe liście z kapusty, aby uzyskać 20 dużych liści i zanurz we wrzącej wodzie. Gotować, aż wystarczająco miękkie, aby złożyć, o 4 do 5 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą i położyć na czystym ręczniku kuchennym, aby kontynuować chłodzenie.
W międzyczasie, w dużej misce do mieszania, umieścić zmielonego indyka, 1/2 szklanki bułki tartej, 1/4 szklanki natki pietruszki, czerwona cebula, szałwia, sól, pieprz i jajka i dobrze wymieszać rękami.
Ułóż liście kapusty na desce do krojenia na blacie i umieść średnią garść mieszanki indyka w dolnym środku każdego liścia. Złóż boczne boki do wewnątrz i zwiń od podstawy, aby utworzyć zamkniętą kieszeń z każdego nadziewanego liścia. W zapiekance odpornej na działanie pieca, wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie bułeczki z kapustą, umieść połowę sosu pomidorowego i całe białe wino.
Roladki z kapusty układamy na wierzchu sosu, aż zostaną pokryte jedną warstwą. Łyżka pozostałego sosu i piec 1 godzinę.
Wyjąć i posypać pozostałą bułkę tartą i natką pietruszki.
Podsmażyć cebulę i czosnek w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, ale nie Brązowy (o 10 protokół).
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej.
Dodaj pomidory. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień tylko bulgotanie, mieszając od czasu do czasu przez 30 minut. Doprawić solą do smaku.
Podawać natychmiast lub odstawić do dalszego użycia. Sos można przechowywać w lodówce do tygodnia lub zamrażać do 6 miesięcy.