Cabernet-hamburgery balsamiczne z Podsmażonymi grzybami i cebulą
Cabernet-hamburgery balsamiczne z Podsmażonymi grzybami i cebulą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 3,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rukoli dla niemowląt, ocet balsamiczny, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć lekki majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Torty Light Rock jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar, Burgery Żubrowe Z Cebulą Cabernet I Wisconsin Cheddar, oraz Grzyby Balsamiczne Smażone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżeczki oliwy z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodać cebulę i tymianek; gotować 17 minut lub aż złoty i bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej; dodać wino, ocet i 1/4 łyżeczki soli. Gotować przez 6 minut lub aż płyn prawie odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Usuń mieszankę cebuli z patelni.
Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu.
Dodaj pozostałe 3 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodać grzyby i 1/4 łyżeczki soli; smażyć przez 8 minut lub do momentu, gdy grzyby zbrązowieją i ciecz w większości odparuje.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Grubo posiekać 1 szklankę mieszanki cebuli i wymieszać posiekaną mieszankę cebuli w wołowinę. Podzielić mieszaninę wołowiny na 6 równych porcji, delikatnie kształtując każdy w 1-cal grubości patty. Wciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty.
Posypać paszteciki pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 4 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Połączyć majonez, ser pleśniowy i czosnek w misce i dobrze rozgnieść widelcem.
Górne połówki bułek równomiernie rozprowadzić mieszanką majonezu. Ułóż 1/4 szklanki rukoli na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu każdą dolną połowę bułki z 1 patty, około 2 łyżki pozostałej mieszanki cebuli, około 1/4 szklanki grzybów i górną połowę bułki.