Bułki Drożdżowe Anyżowe

Bułki Drożdżowe Anyżowe
Przepis anyżowe bułki drożdżowe mogą być wykonane w około 50 minut. Ten przepis serwuje 22 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten chleb. Udaj się do sklepu i podnieś aktywne drożdże, jajka, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Najlepsze Bułki Drożdżowe, Bułki Drożdżowe, oraz Jogurtowe Bułki Drożdżowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 2 szklanki mąki, brązowy cukier, sól, drożdże i 3 łyżeczki anyżu. W rondelku podgrzej wodę i masło do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj do suchych składników; ubijaj tylko do zwilżenia.
3
Dodaj pięć jajek; ubijaj, aż będzie gładkie. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
5
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłe miejsce, aż prawie się podwoi, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Przebij ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na 22 części. Uformuj każdą kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
PunchPunch
7
Miejsce 2. osobno na blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie się podwoi, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Ubij pozostałe jajko;posmaruj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
9
Posyp pozostałym anyżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
10
Piec w temperaturze 350° przez 20-22 minuty lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Wyjmij z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn