Bułeczki z szynką i serem Cheddar
Bułeczki z szynką i serem Cheddar wymagają około 45 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 316 kalorii , 7 g białka i 17 g tłuszczu każda. Za 52 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako europejskie śniadanie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Wystarczy mieszanka proszku do pieczenia, mąki, soli i kilku innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 34% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Bułeczki Cheddar z szynką i masłem miodowo-musztardowym , Bułeczki Cheddar i Bułeczki Jabłkowe Cheddar .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Mieszaj śmietanę, aż będzie wilgotna. Wymieszaj szynkę, ser i cebulę. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 10 razy.
Ciasto przełożyć na natłuszczoną blachę do pieczenia. Wklep w 9-calowy. koło.
Pokrój na 12 klinów, ale nie rozdzielaj ich.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to świetny wybór do Scone. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Solera]()
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.