Bułeczki z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą

Bułeczki z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą
Przepis pleśniowy ser i karmelizowane bułeczki z cebulą jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Mieszanka cebuli, jajka, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Strudel z karmelizowaną cebulą, figą i serem pleśniowym, Placki z sera pleśniowego i karmelizowanej cebuli, oraz Karmelizowane mini burgery z cebulą i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 218°. rozpuść masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając często, aż cebula zacznie brązowieć, o 4 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej i nadal gotować, często mieszając, aż cebula będzie głęboko brązowy i słodki, 25 do 30 minut dłużej. Pozostawić cebulę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Podczas gdy cebula gotować, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, i soda oczyszczona. Za pomocą palców lub widelcem delikatnie włączyć masło do mieszanki mąki, aż masło przypomina grubej posiłku. Gdy cebula jest gotowana, dodaj niebieski ser, maślankę i cebulę, aby wymieszać i złożyć gumową szpatułką, aby utworzyć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Obróć ciasto na mąkę i delikatnie wklep w kwadrat o wymiarach 8 na 8 cali. Podziel plac na 8 równomiernie wielkości kawałków i umieścić na wyłożonej blasze do pieczenia i pędzla z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Przenieść do piekarnika i piec do złotego koloru i risen, o 15 protokół. Lekko ostudzić i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn