Bułeczki Z Masłem
Bułki z masłem mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 13 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, drożdże, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło Orzechowe Masło Słodkie Bułeczki, Bułeczki Z Masłem, oraz Old Timey Butter Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wrzącą wodę do skracania; mieszać, aż skracanie się stopi.
Dodaj 1 szklankę cukru, sól i jajka, dobrze mieszając. Fajne do 105 do 11
Rozpuścić drożdże w 1 szklance ciepłej wody.
Dodać pozostałe 1/2 łyżeczki cukru, dobrze mieszając.
Połącz mieszaninę skracającą i mieszaninę drożdży w dużej misce do mieszania; dodaj mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce na noc.
Wyjąć ciasto z lodówki; uderzyć w dół. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 3 do 4 razy. Ciasto podzielić na cztery porcje.
Zwiń każdą porcję w okrąg o średnicy około 12 cali i grubości 1/4 cala; pokrój na 10 klinów.
Każdy klin zwinąć szczelnie, zaczynając od szerokiego końca.
Umieść rolki na wysmarowanych blachach do pieczenia, skieruj stronę w dół; krzywa w kształcie półksiężyca.
Blaty z roztopionym masłem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 1/2 godziny lub do podwojenia luzem.
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub do lekko rumiane.