Bułeczki z kapustą III

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Bułeczki z kapustą III mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 12. 346 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, sól, kiszoną kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki), oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mieloną wołowinę, kiełbasę, posiekaną cebulę, ryż, wodę oraz sól i pieprz.
Przynieś duży garnek wody wrzenia. Oddziel 12 do 15 dużych liści kapusty od głowy i umieść we wrzącej wodzie. Gotować do miękkości, około 2 do 3 minut.
W środku każdego liścia umieść niewielką ilość mieszanki mięsa. Złóż na boki i zwiń od dołu. Zabezpieczyć wykałaczką.
Ułożyć warstwę kiszonej kapusty na dnie dużego garnka. Roladki z kapusty układamy w jednej warstwie na kiszonej kapuście. Przykryć pozostałą kiszoną kapustą.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć bułki. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 90 minut.