Przepis Iced Cinnamon Bun Scones może zaspokoić szkockie pragnienie w mniej więcej 1 godzina. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, cukier granulowany, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bułeczki cynamonowe i lekka mrożona Kawa, Bułeczki Owsiane Mrożone Z Piernika, oraz Herbata Mrożona Cynamon & Ouzo.
Wyłożyć dużą, ciężką blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W robocie kuchennym pulsuj brązowy cukier z 2 łyżkami zmiękczonego masła i 1 łyżeczką cynamonu, aż uformują się miękkie okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
(takie Jak Marie Biscuits)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Przenieść mieszaninę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W procesorze połącz 3 szklanki mąki z granulowanym cukrem, proszkiem do pieczenia, solą i pozostałym 1/4 łyżeczki cynamonu i pulse, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
5
Dodać pokrojone w kostkę masło i pulsować, aż mieszanina przypomina mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski i zrobić dobrze w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj śmietanę, jajko i wanilię do studni i wymieszaj, aby połączyć. Używając drewnianej łyżki, stopniowo mieszaj mieszaninę mąki, aż powstanie twarde ciasto. Zmiksować mieszankę brązowego cukru na cieście i zagnieść go do ciasta, pozostawiając kilka smug.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Lekko odkurzyć powierzchnię roboczą mąką. Obrócić ciasto na niego i zagnieść 3 razy. Pat lub rozwałkować ciasto na 8-calowy okrągły, o grubości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą Perłą
9
Pokroić na 8 klinów, a następnie przenieść bułeczki do blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce przez 10 minut.