Bułeczki Owsiane Wiśniowe Bezglutenowe
Przepis bezglutenowe bułeczki z wiśni owsianej mogą zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w okolicy 40 minut. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 347 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, drobny brązowy ryż mąka, zmielony cynamon, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe / Bezmleczne Bułeczki Z Prosa, Cherry Revitalizer Smoothie (wegańskie, bezglutenowe, bez soi, bez orzechów), oraz Bułeczki Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Ubij razem 1 szklankę mleka ryżowego i octu cydr. Zestaw aside.In duża miska, ubić razem mieszankę mąki, guma ksantanowa, proszek do pieczenia, cukier granulowany, sól i cynamon.
Dodać skrócenie w kawałkach, i pracować w blenderze ciasta lub dwoma nożami, aż masz okruchy wielkości grochu.
Dodać wiśnie, podrzucając aż do połączenia.
Dodać mieszaninę mleka ryżowego i wymieszać drewnianą łyżką, aż do połączenia, ale nadal kępy.Mąka powierzchnia robocza lekko z odrobiną mąki bezglutenowej wymieszać, i włączyć ciasto. Lekko zmyć ręce.
Ciasto posypać odrobiną mąki.Ciasto podzielić na pół. Ciasto będzie lepkie. Kształt na dwa 6-calowe dyski.
Pokrój dyski na 6 klinów w kształcie ciasta.
Przenieść bułeczki do blachy do pieczenia.
Posmaruj pozostałymi 2 łyżkami mleka ryżowego, a następnie posyp cukrem szlifierskim.
Piec w środku piekarnika przez 17 minut, lub do lekko złoty.
Podawać na ciepło z piekarnika, lub ostudzić na chłodzenie rack.To odmierz mąkę, użyj dużej łyżki, aby zebrać mąkę do miarki, a następnie wyrównaj ją za pomocą noża lub prostownicy. Nie używaj samej miarki do zbierania mąki podczas pomiaru! Będzie zagęścić mąkę i skończy się zbyt wiele dla przepisu.
Połącz wszystkie składniki w worku na suwak wielkości galonów. Wstrząsnąć, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.