Bułeczki Na Brunch
Brunch bułeczki wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Mieszanka mąki, masła, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 25%. Spróbuj Rustykalne babeczki z jagodami i Brunch blogera bezglutenowy, Sun Dried Tomato Chili Scones: Sweet ' N Spicy Gluten-Free Brunch s {Part 1}, oraz Pełnoziarniste bułeczki z jagodami w / wanilia Lemon Glaze {pomysły na Wielkanocny Brunch! Opcje GF w razie potrzeby} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj blachę do pieczenia lub linię pergaminem do pieczenia.
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do średniej miski. Masło i cukier wcierać w mąkę, aby uformować drobną kruszonkę. Zrobić dobrze w centrum, i dodać mleko i porzeczki. Zagnieść delikatnie razem, uważając, aby nie przesadzić. Ciasto będzie lepkie.
Na obficie posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 3/4 cala. Wytłoczyć 2 1/2 cala rund zwykłym nożem do ciasta.
Przełożyć na przygotowaną patelnię i wymieszać z żółtkiem. Odstawić na 15 minut.
Piec w nagrzanym piekarniku do wyrośnięcia i lekko złoty na wierzchu, 12 do 15 minut.
Wyjąć do stojaka do ostygnięcia.