Bułeczki Jajeczne Bez Wysiłku

Bułeczki Jajeczne Bez Wysiłku
Przepis bez wysiłku sajgonki może zaspokoić Twoje Chińskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 10. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 255 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, smażyć mieszankę roślinną, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ajerkoniak Bez Wysiłku, Zupa Brokułowa Bez Wysiłku, oraz Letni Makaron Bez Wysiłku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować kiełbasę i warzywa na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem teriyaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Umieść 3 łyżki mieszanki kiełbas na środku jednej rolki z jajkiem. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Fold dolnym rogu nad wypełnieniem. Złóż boki w kierunku środka nad wypełnieniem. Zwilżyć pozostały róg wodą; zwinąć mocno, aby uszczelnić. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Na patelni elektrycznej, ciepła 1 w. oleju do 375°. Smaż roladki w partiach przez 3-4 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn