Bułeczki Cynamonowo-Jabłkowe
Przepis bułeczki cynamonowe jabłkowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 443 kalorie, 14g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłko fuji, jajka, blanszowaną mąkę migdałową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki cynamonowe, jabłkowe i owsiane, Bułeczki Jabłkowo-Cynamonowe, oraz Bułeczki Jabłkowo-Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° ze stojakiem w pozycji środkowej i wyłóż obramowaną blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W dużej misce połączyć mąkę migdałową, sodę oczyszczoną i drobną sól morską. Użyj rąk lub noża do ciast, aby przerobić kawałki zimnego masła na suche składniki, aż powstanie krucha mieszanka. Następnie wymieszaj cynamon z mieszanką mąki migdałowej.
W osobnej misce dokładnie ubić jajka, ocet jabłkowy i miód.
Zrobić dobrze w środku suchych składników i wlać do niego mieszaninę jaj.
Delikatnie wymieszaj łopatką, aż uformuje się mokre, grube ciasto, a następnie wrzuć jabłko.
Połącz składniki rękami i uformuj kulkę ciasta.
Na arkuszu pergaminu lub powierzchni nieprzywierającej delikatnie spłaszcz piłkę ręką. Okrągłe ciasto powinno mieć grubość około 3/4 cala. Za pomocą noża do ciasta lub ostrego noża pokrój ciasto na 6 równych klinów i ułóż je na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec przez 20 do 25 minut, obracając tacę w połowie. Bułeczki są gotowe, gdy są złotobrązowe, a wkładana wykałaczka wychodzi czysta.
Bułeczki przełożyć na druciany stelaż, aby lekko wystygły przed podaniem.
To nie jest kolejny substytut prawdziwego. To lepsze niż bułeczki z mąki pszennej!
W nastroju na ciemnej czekolady wiśniowe bułeczki zamiast? Postępuj zgodnie z tym samym przepisem, ale pomiń cynamon i jabłko.
Dodaj 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego w kroku
Następnie w kroku 5 dodaj 3 uncje super ciemnej czekolady, pokrój w kawałki wielkości kęsa i 1/4 szklanki suszonych wiśni.
Przedruk za zgodą Nom Nom Paleo: Food for Humans Michelle tam + Henry Fong. Nom Nom Paleo copyright © 2013 Michelle tam & Henry Fong. Opublikowane przez Andrews McMeel Publishing, LLC.