Buñuelos

Buñuelos
Przepis Buñuelos jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz pod ręką cukier puder, malangę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Bunuelos de Chorizo, Buñuelos (Placki Meksykańskie), oraz Buñuelos de Rodilla (Meksykańskie placki świąteczne).

Instrukcje

1
Przynieś słodkie ziemniaki i malangę z wodą na pokrycie i 1 łyżeczkę soli do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu i gotuj 20 minut lub tylko do miękkości. (Nie gotować, aż mushy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dobrze spuścić. Ostudzić; obrać słodkie ziemniaki. Do dużej miski zetrzeć malangę i słodkie ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W dużej misce wymieszać 1 szklankę mąki, sody oczyszczonej i pozostałą 1 łyżeczkę soli. Wymieszać utarte żółtka, delikatnie wymieszać starte ziemniaki i malangę. W razie potrzeby wymieszać ekstrakt z anyżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z AnyżuEkstrakt Z Anyżu
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ciasto podzielić na 24 równe kawałki. Z mąką ręce, toczyć każdy kawałek w piłkę; toczyć każdą piłkę do 8-calowej liny na mąką powierzchni, dodając dodatkową mąkę do rąk i powierzchni w razie potrzeby. Uformuj każdą linę w ósemkę, ściskając końce razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Wlać olej na głębokość 2 cali w holenderskim piekarniku; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Smażyć buuelos, partiami, 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
7
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Posypać cukrem; podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn