Butterscotch-Pecan Blondies
Butterscotch-Pecan Blondies może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Butterscotch-Pecan Blondies, Butterscotch Blondies, oraz Butterscotch Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z folią, pozostawiając zwis na 2 stronach. Posmaruj folią.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce; odstawić.
Ubij masło, cukier granulowany i brązowy cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż puszysty, o 3 protokół.
Dodać wanilię i ubić do połączenia.
Dodać jajka po kolei, ubijając po każdym dodaniu. Zmniejszyć prędkość miksera do niskiej; pokonać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Złożyć w 1/2 szklanki każdego chipsy toffi i pekan.
Przenieść ciasto do przygotowanego naczynia i nacisnąć palcami w równą warstwę.
Piec, aż ciasto zaczyna się ustawienie, około 15 minut, a następnie posypać pozostałą 1/4 szklanki każdy chipsy toffi i pekan. Kontynuuj pieczenie, aż dmuchany i złoty i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 20 do 25 więcej minut.
Przenieś do stojaka i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Wyjąć z patelni, obrać folię i pokroić na kawałki.