Butternut Coconut Curry
Przepis Butternut Coconut Curry jest gotowy w około 4 godziny i 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje 68 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka kokosowego, sól, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dynia Maślana Kokosowe Curry, Dynia Maślana I Curry Kokosowe, oraz Zupa Kokosowa Curry Z Dyni.
Instrukcje
Na dużej patelni, saute marchew i cebula w oleju, aż cebula będzie miękka.
Dodać brązowy cukier, curry, czosnek, cynamon, imbir i sól. Gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
W 3-lub 4-qt. powolna kuchenka, połączyć dyni, bulion, mleko kokosowe, ryż i marchew mieszaniny. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-5 godzin lub aż ryż będzie miękki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Demorgenzon Reserve Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 44 dolarów.
![Rezerwat DeMorgenzon Chenin Blanc]()
Rezerwat DeMorgenzon Chenin Blanc
Ten serial stopping white prezentuje wylewne aromaty białego kwiatu, owoców pestkowych, miodu i tostów, które wybuchają w bogate smaki gruszki, kwiatu pomarańczy, karmelu i przypraw. To światowej klasy wino, które zapewnia doskonałą równowagę między bujnymi owocami a rześką, przepyszną kwasowością.