Butternut Bisque z syropem z cydru
Butternut Bisque z syropem cydr może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz jabłecznik, dyni, imbir, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Butternut Cider Bisque, Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru, oraz Gofry z dyni na noc w / Tostowane masło orzechowe, Syrop z cydru + przyprawione jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 1/2 szklanki cydru do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 20 minut); ostudzić. Kryj się i wyluzuj.
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błonę.
Umieść połówki squasha, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia; piec w 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Super.
Ułożyć starty imbir na kilku warstwach ręczników papierowych. Zbierz krawędzie ręczników papierowych razem; wyciśnij papierową torbę na ręcznik nad małą miską, rezerwując sok imbirowy. Wyrzucić ciała stałe. Odstawić.
Połącz 1 1/2 szklanki cydru, wodę, por i sól w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż por będzie miękki.
Dodaj squash, sok z imbiru i mleko do mieszaniny porów, dobrze mieszając. Gotować 15 minut.
Umieścić połowę mieszanki squasha w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Wlać pured mieszankę do dyni w dużej misce. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną squasha. Powrót pured mieszanki squasha do patelni. Trzymaj ciepło. Zupa z kadzi do miseczek; skropić syropem z cydru.