Butterbeer IV
Butterbeer IV to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, masła, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Butterbeer, Butterbeer, oraz Butterbeer.
Instrukcje
Wymieszaj mleko, mleko skondensowane, ekstrakt waniliowy, masło i brązowy cukier razem w rondlu na średnim ogniu, aż brązowy cukier się rozpuści. Ubijaj trzepaczką od czasu do czasu, gdy się rozgrzeje. Tuż przed tym, jak mieszanina zacznie się gotować, wyjmij z ognia i ubijaj, aż się spieni.
Wlać do kubka i top z bitą śmietaną do podania.