Butter & Herb Turkey
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Butter & Herb Turkey. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 49g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka masła, wody, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ze Skrobią Kukurydzianą jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herb Butter Turkey, Prażone Masło Herb Turkey, oraz Prażone Masło Herb Turkey podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć rozmaryn, tymianek, czosnek w proszku i pieprz; posypać indyka.
Wlać bulion na wierzch. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub do miękkości.
Wyjąć indyka na półmisek; ogrzać. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków; przenieść do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.