BUSH ' s® Backyard Black Bean Burgers

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać BUSH ' s® Backyard Black Bean Burgers spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka mąki kukurydzianej, mielonego kminku, fasoli bush ' s® i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe kubańskie z czarną fasolą Busha Fiesta Grillin' Beans, Obfite Backyard Burgers, oraz Southwestern Backyard Burgers.
Instrukcje
Umieścić fasolę w robocie kuchennym; proces do dość gładkie.
Dodaj mąkę, mąkę kukurydzianą, salsę, kminek i sól czosnkową. Proces aż dobrze połączone. Wymieszać łyżkę w 6 kulek na dużym talerzu i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin przed gotowaniem.
Rozgrzać grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Grill lub patelnia lekko z olejem. Uformuj każdą kulkę w 4-calowy patty o grubości około 1/2 cala.
Umieść paszteciki na grillu lub na patelni i gotować, aż rumiane i ogrzane przez, 4 do 5 protokół na stronę.
Podawać na bułkach hamburgerowych z ulubionymi dodatkami z boku Busha