BUSH ' s® 7-warstwowy Dip

BUSH ' s® 7-warstwowy Dip
7 - warstwowy Dip BUSH ' s® może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 364 kalorie, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Mieszanka awokado, przyprawa taco, chunky salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Indian 7 Layer Dip, Brush of the Bush, oraz Pesto Z Krzewów.

Instrukcje

1
Wymieszaj kwaśną śmietanę i przyprawę taco. Schłodzić w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2
W sosie pan, połączyć BUSH najlepszych Refried fasoli i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Podgrzać na pożywce, aż do równomiernego wymieszania.
4
Ochłoń.
5
Pokroić sałatę. Pomidory, awokado i zieloną cebulę pokroić w kostkę. Weź chłodzony BUSH najlepsze Refried fasoli i salsy i rozprzestrzeniania w 11x13 cala patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Rozłóż śmietanę / mieszankę przyprawową taco na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
7
Układaj ser, oliwki, sałatę, pomidory, awokado i zieloną cebulę w tej kolejności równomiernie na każdym składniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
8
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn