Burritos z czerwonej fasoli i szpinakiem

Burritos z czerwonej fasoli i szpinaku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 720 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kolendry, Ryż kokosowy, Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czarna Fasola Szpinak Quinoa Burritos # SundaySupper, 5 Szpinakowych Burritos, oraz The Best Ever Bean & Rice Burritos.
Instrukcje
Owiń tortille w folię aluminiową i podgrzewaj w piekarniku 350 F przez 15 minut. W międzyczasie podsmażyć 1 cebulę w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż zmięknie, o 3
Dodaj ryż, fasolę pinto i 1 sól i gotuj przez 2 minuty. Wymieszać
kolendra. Podzielić mieszankę ryżu i fasoli między 8 ciepłych tortillas. Top każdy z serem i szpinakiem i roll.
Podawać z salsą lub kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.