Burritos w brązowej torbie
Brown-Bag Burritos to przystawka dla 20 osób. Za 40 centów za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis wegetariański lakto ovo ma 176 kalorii , 6 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 104 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga chili w proszku, oregano, sosu enchilada i czosnku w proszku. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również A Bag Pudding With Currants , Baked Chicken In Roasting Bag i Carne Asada Burritos .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedź. Dodaj następne osiem składników. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Podgrzewaj tortille w mikrofalówce partiami, aż będą ciepłe, około 45 sekund. Nałóż 3 do 4 łyżek mieszanki wołowej poza środek każdej tortilli.
Posyp każdy 2-3 łyżkami sera i zwiń.
Zawiń burrito w ręcznik papierowy, a następnie w folię. Powtórz z pozostałymi tortillami i farszem. Schłodź. Jedz burrito na zimno lub usuń folię i podgrzewaj burrito owinięte ręcznikiem papierowym w mikrofalówce na wysokiej mocy przez 30-60 sekund.