Burrito Z Wędzonym Łososiem

Burrito Z Wędzonym Łososiem
Przepis wędzony łosoś śniadanie Burrito jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 3,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 26g białka, oraz 26g tłuszczu. Mieszanka mąki tortille, łosoś, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Śniadanie Burrito z wędzonym łososiem, McDonald ' s Breakfast Burrito-słynne śniadanie burrito można zrobić w domu, oraz Bułeczki Śniadaniowe Z Wędzonym Łososiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w żeliwnej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać jajka i mleko; scramble w patelni. Gotować, aż ledwo ustawi, następnie mieszać w soli, pieprz, szczypiorek, jalapeo, pomidor, i łosoś.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
łosośłosoś
PomidorPomidor
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rozprowadzić 2 łyżki. serek na środku każdej tortilli. Łyżka ciepłej mieszaniny jaj na ser, dzieląc równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JajkoJajko
4
Zakasać burrito, schować końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Podawać z salsą, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn