Burrito de La Calle
Przepis Burrito de La Calle jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, sól koszerną, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burrito de Pollo (burrito z kurczaka), Pineapple Dak Bulgogi Burrito (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Burrito), oraz McDonald ' s Breakfast Burrito-słynne śniadanie burrito można zrobić w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać i zalać mięsem w płytkim naczyniu. Chłód co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin do przodu.
Połącz wszystkie składniki w średniej misce.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu podczas gotowania mięsa.
Przygotuj grill na wysokie temperatury (450 do 550; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 4 sekund). Gotować mięso 8 do 10 minut.
Pozostaw na desce do krojenia, pokrytej folią, przez 15 minut. Mięso pokroić w 1/2 cala. sztuk.
Ułóż 1 tortillę na powierzchni roboczej. Na środku ułóż 3/4 szklanki fasoli, 1/2 szklanki salsy i 1/2 szklanki mięsa.
Burrito Roll up, składane boki w nad nadzieniem. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Podawać burritos z pozostałą salsą.
* Kup flap meat (zwany także flap steak lub bavette), cienki, płaski kawałek wołowiny z obszaru bocznego, na rynkach Latino.