Burrito Bekonowo-Ziemniaczane
Burrito bekonowo-ziemniaczane wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 453 kalorii, 18g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Burrito Z Bekonem Z Awokado, Burrito z bekonem i jajkiem, oraz Burrito Śniadaniowe Z Bekonem I Jajkiem.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący; odcedź na ręcznikach papierowych. Brązowe ziemniaki i cebula w kapie. W misce ubij jajka; dodaj mleko, sos Worcestershire, sól i pieprz.
Polej ziemniaki; gotuj i mieszaj, aż jajka się zestalą. Boczek pokruszyć i wymieszać z jajkami.
Posyp serem. Tymczasem ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka mieszanki jaj w dół środka tortilli; złożyć boki tortilli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór na Burrito. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Kusza Sonoma Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Kusza Sonoma Pinot Noir]()
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.