Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar

Burgery żubrowe z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar
Przepis Bison hamburgery z cebulą Cabernet i Wisconsin Cheddar może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 719 kalorii, 39g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, szalotki, escarole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Żubrowe Z Cebulą Cabernet I Wisconsin Cheddar, Wisconsin Beef and Cheddar Bachors with Beer-duszone cebule, oraz Cabernet-hamburgery balsamiczne z Podsmażonymi grzybami i cebulą dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn