Burgery Z Soczewicy, Cukinii I Tymianku
Burgery z soczewicy, cukinii i tymianku mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz paprykę, zieloną soczewicę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cukinia caponata z tymiankiem i czosnkiem kurczak, Soczewica Hotpot w / feta & pierogi tymianek, oraz Tymianek I Parmezan Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na woku lub dużej patelni i dodać dymkę. Wrzucić olej na kilka sekund.
Dodać pieprz i gotować przez kilka sekund więcej niż dodać cukinię. Gotować, aż cukinia zacznie mięknąć.
Dodać mielone warzywa i bułkę tartą i dobrze wymieszać. Mielona bułka i bułka Tartaczna wchłoną wilgoć z cukinii, co zapobiegnie zbyt mokrym składnikom.
Teraz dodaj soczewicę, sos chili i sos sojowy i dobrze wymieszać. Gotować przez kilka minut, więc warzywa mince ma szansę gotować przez.
Dodaj tahini i dobrze doprawić. Będziesz spadł mieszaninę zaczyna się łączyć.
Umieścić mieszaninę w dużej misce i pozostawić do ostygnięcia. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, uformuj na 7 kulek, z mąką ręce, a następnie delikatnie wyciśnij w paszteciki.
Schłodzić hamburgery, aż będziesz gotowy, aby je ugotować. Będą lepiej trzymać kształt, jeśli są schłodzone przez chwilę.
Pieczemy, patelnie lub smażymy hamburgery. I smażone moje trochę oleju rzepakowego przez kilka minut z każdej strony, aż rumiane.
Podawać na tosty bułki burger z wyboru dodatków. Ostrożnie z musztardą!1