Burgery Z Serem Pleśniowym
Przepis Blue Cheese Burgers jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Jeśli masz mieloną wołowinę, sól i pieprz, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1019 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Burgery Z Serem Pleśniowym, Burgery Z Niebieskim Serem, oraz Burgery Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Delikatnie wymieszaj mieloną wołowinę z pozostałymi składnikami: do dużej miski włóż mieloną wołowinę, musztardę, czosnek, cebulę, ser pleśniowy, wodę, jajko oraz posypkę solą i pieprzem. Użyj rąk, aby delikatnie wymieszać składniki, aż do momentu włączenia. Nie mieszać nadmiernie.
Kształt na paszteciki i chłód: kształt na paszteciki, o grubości 1/2 cala i większe niż bułka. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub dopóki nie są gotowe do gotowania.
grill węglowy lub gazowy do gotowania na dużym bezpośrednim ogniu. Używając szczypiec i złożonego ręcznika papierowego zanurzonego w oleju roślinnym, olej ruszty grillowe. Upewnij się, że grill jest gorący i dobrze naoliwiony przed położeniem pasztecików.
Przyprawiamy i grillujemy burgery: przyprawiamy paszteciki solą i pieprzem.
Placki umieścić na czystym, dobrze naoliwionym ruszcie grillowym. Grillować hamburgery przez około 5 minut na stronie. Nie naciskaj na hamburgery podczas gotowania.
Jeśli nie masz grilla, możesz użyć patelni do grillowania lub żeliwnej patelni do hamburgerów.
Podawać na bułkach hamburgerowych z sałatą i majonezem.