Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i szwajcarskim

Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i szwajcarskim
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić w domu Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i Szwajcarią. Za 5,64 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 51g tłuszczu i w sumie 768 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pomidorów winorośli, młodego szpinaku, mieszanki przypraw do steków lub i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 78%. Podobne przepisy to Gorące Hawajskie burgery (Spam, ananas, Szwajcarski i Sriracha Mayo), Cabernet-balsamiczne burgery ze smażonymi grzybami i cebulą, oraz Polędwiczki z polędwicy z chrupiącym boczkiem i kremowym majonezem chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową lub dużą patelnię nieprzywierającą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Smaż cebulę na małej patelni na umiarkowanym ogniu przez 3 do 5 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Połącz mięso z sosem Worcestershire,
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Smażona mieszanka przypraw do cebuli i steków lub sól i pieprz. Uformuj 4 duże placki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
5
Skrop placki odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Szybko opiekaj podzielone bułki, a następnie dodaj hamburgery do patelni grillowej lub patelni. Grilluj lub smaż hamburgery przez 4 do 5 minut z każdej strony, aby uzyskać średnio dobre wysmażenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podgrzej małą lub średnią patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj trochę oleju i grzybów. Dopraw grzyby odrobiną soli i pieprzu i smaż do miękkości, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Zdjąć z ognia.
9
Ułóż grzyby na hamburgerach tuż przed wyjęciem ich z grilla lub z patelni. Złóż każdy plasterek sera szwajcarskiego na pół i odpocznij na grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Umieść luźny namiot z folii aluminiowej na hamburgerach i wyłącz ogrzewanie pod patelnią lub grillem. Pozwól, aby ser zaczął się topić na grzybach i hamburgerach, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Połącz balsamiczny, majonez i gruboziarnisty czarny pieprz w małym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
12
Aby złożyć, umieść hamburgery z grzybami i szwajcarskim serem na dnie bułki. Slather szczyty bułeczek z balsamicznym majonezem z czarnego pieprzu i szpinakiem dla dzieci. Ustaw blaty burgerów na miejscu i podawaj z pokrojonymi w plasterki dojrzałymi pomidorami winorośli, skropionymi olejem, doprawionymi solą i pieprzem oraz przyozdobionymi szalotkami. Ułóż krążki cebuli i porcję sosu do maczania wzdłuż boku. Na napoje spróbuj czarno-białych mrożonych koktajli-mniam!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 Duże Ząbki Czosnku, Obrane I Posiekane2 Duże Ząbki Czosnku, Obrane I Posiekane
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to moje najlepsze typy na burgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, które można spróbować, jest Cupcake Vineyards Merlot. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Cupcake Vineyards Merlot
Cupcake Vineyards Merlot
Pozyskiwany z winnic na środkowym wybrzeżu Kalifornii, nasz Merlot jest eleganckim wyrazem winogron. Pełne, ale gładkie wino pokazuje aromaty dojrzałej śliwki, czerwonych porzeczek ze smakami jagód i czerwonych wiśni, które ewoluują w dekadencki poziom kakao, przypraw i espresso.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn