Burgery z indyka wypełnione Brie i grillowanymi jabłkami Granny Smith

Hamburgery z indyka wypełnione Brie i grillowane jabłka Granny Smith może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 640 kalorii, 23G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka mielonego indyka, sera brie, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kotlety schabowe z jabłkami Granny Smith, Kanapki z kurczakiem z Brie, ogolonym jabłkiem Granny Smith i Dijon-redukcja balsamiczna na opiekanej Chałce, oraz Hamburgery z szałwią z indyka w / smażone jabłka i Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill gazowy lub węglowy do wysokiej temperatury. Uformuj mielonego indyka na 4 okrągłe paszteciki o grubości około 1 1/2 cala. Zrób małe wgłębienie na środku każdego patty, umieść w nim 1 kostkę sera i naciśnij indyka w górę i wokół, aby go przykryć.
Obie strony burgera lekko posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Grill, aż gotowane przez, o 4 protokół z każdej strony.
Podczas gotowania hamburgery, umyć jabłka po obu stronach z olejem roślinnym i grill, aż złoty, o 2 protokół z każdej strony.
Podziel chleb i tosty na grillu, pokroić bok w dół, aż złoty.
Umieść hamburgera na dole każdej ćwiartki. Wierzch z 1 lub 2 plasterkami jabłka, kilkoma gałązkami rukoli i pozostałym chlebem. Ułóż hamburgery na talerzu.