Burgery Z Indyka Nadziewane Serem
Burgery z indykiem nadziewane serem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 34g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, bułki hamburgerowe, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Z Indyka Faszerowane Serem Pleśniowym, Burgery Z Indyka Nadziewane Serem Z Grilla, oraz Kozi ser faszerowany Indyk Burgery z boczkiem i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy.
Wymieszać indyka, chili, ser, pieprz i 1 1/2 szklanki salsy. Kształt mieszaniny na 12 pasztecików, każdy o grubości 3/4 cala.
Okładka i grill paszteciki 4 do 6 cali od średniego ciepła 12 do 15 minut lub aż nie będzie już różowy w środku.
Podawać na bułkach z plasterkami pomidora i dodatkową salsą.