Burgery z indyka i ricotty z porem i koperkiem

Burgery z indyka i ricotty z porem i koperkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj hamburgerów z indykiem i ricottą z porami i koperkiem. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, mielony Indyk, liście koperku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Z Indyka Dill Havarti, Koperkowe Burgery z indyka z burakami, oraz Greckie Burgery z indyka z majonezem czosnkowym koperkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać pory i gotować, mieszając, aż półprzezroczyste i miękkie, ale nie rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół więcej. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Połączyć indyka, ricottę, bułkę tartą, por i koperek i obficie doprawić solą i pieprzem. Używając rąk, mieszaj aż do połączenia. Uformuj mieszaninę na 6 średnich lub 5 dużych hamburgerów i ustaw na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Wytrzyj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać pozostały olej i podgrzać na wysokiej temperaturze, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
7
Dodać hamburgery i gotować przez 7-8 minut na stronie.
8
Przenieś hamburgery na talerz, namiot z folią aluminiową i pozostaw na 5 minut. Bułki tosty, w razie potrzeby, i służyć hamburgery z przyprawami i świeżej sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn