Burgery Portobello z pikantnym majonezem
Przepis Portobello hamburgery z pikantnym majonezem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 230 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Grillowane hamburgery Teriyaki Portobello z miodem Wasabi Mayo, Mięso Lite: Portobello hamburgery z chrupiącym Prosciutto i rukola Mayo, oraz Awokado i pikantny majonez Nadziewane hamburgery.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 300 do 350 (średnio) ciepła. Wymieszaj majonez, ocet, sos chili, pokruszoną czerwoną paprykę i włoską przyprawę. Pieczarki Portobello posmarować oliwą z oliwek, posypać koszerną solą, pieprzem i grecką przyprawą. Grill, przykryty pokrywą grilla, 7 minut z każdej strony lub do miękkości.
Podawać na tostach z pożądanymi dodatkami.