Burgery Nadziewane Serem Pleśniowym
Przepis ser pleśniowy Nadziewane hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ser, pomidor, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bekon-Ser Pleśniowy Nadziewane Burgery, Bekon-ser pleśniowy Nadziewane burgery dla dwojga, oraz Burgery Nadziewane boczkiem i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz małą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę; saute 5 minut lub do miękkości.
Połączyć cebulę, wołowina, bułka tarta, woda, i białko jaja w dużej misce; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując się na 1/2-cala-grube paszteciki. Łyżka 1 łyżka sera do środka 4 pasztecików; wierzch z pozostałymi pasztecikami. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 4 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Na wierzchu każdej muffinki rozprowadzić 1 łyżkę kwaśnej śmietany i odstawić. Ułóż dolne połówki muffinek z liśćmi sałaty; na wierzchu kromkę pomidora, patty i górną połowę muffinki.