Burgery Florenckie Z Kurczakiem

Burgery Florenckie Z Kurczakiem
Kurczak Florentine Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 757 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.52 za porcję. Mieszanka pomidora befsztyk, cebula, zmielone uda kurczaka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery Florenckie Z Kurczakiem, Trzy Serowe Burgery Florenckie, oraz Feta Florentine hamburgery z Frizled Prosciutto na parmezanie tosty ciabatta Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do średniego rondla włożyć wino, cebulę i czosnek. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i zmniejszyć, aż pozostanie około 2 łyżek płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wlać zredukowaną mieszaninę wina do płytkiego talerza ciasta i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Tymczasem w dużej misce do mieszania umieść mielone mięso z kurczaka, sól, pieprz, musztarda, szpinak, tarty szwajcarski, bułkę tartą i schłodzoną mieszaninę wina. Delikatnie połączyć (nie przesadzać!) i formować na 6 pasztetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Posiekany Rozmaryn, 4 Do 5 GałązekDrobno Posiekany Rozmaryn, 4 Do 5 Gałązek
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Posmaruj kratki oliwą z oliwek, Odwróć na średnie ciepło i umieść paszteciki na grillu. Zamknij pokrywę i grilluj przez 10 minut. Odwróć hamburgery, zamknij pokrywkę, gotuj przez około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Posmaruj obie strony rolek oliwą z oliwek, umieść na grillu, umieść 1 plasterek Swiss na każdym burgerze i zamknij pokrywkę na około 30 sekund. Sprawdź rolki i usuń, gdy złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Usuń hamburgery, gdy tylko ser się trochę rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
8
Paszteciki układamy na rolkach, na wierzchu polewamy plastry pomidora i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Można je również zrobić wewnątrz domu. Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodać wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć dno patelni i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodać paszteciki i przykryć patelnię przez 10 minut. Odwróć hamburgery, przykryć patelnię i gotować przez około 6 do 8 minut więcej lub aż soki uruchomić jasne. Top z Szwajcarski i zastąpić przykryciem aż ser topi. Bułki mogą być rumiane pod brojlerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Smacznego!!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn