Burger Z Łososiem
Salmon Burger to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Na 38,16 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3584 kalorii, 333g białka, oraz 162g tłuszczu. Ten przepis z doctoroz.com ma 14 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jedną cebulę, kliny cytrynowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Spróbuj Burger Z Łososiem, Burger Z Łososiem, oraz Teriyaki Salmon Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki 1 1/2 funta dzikiego łososia w puszkach2 łyżeczki musztardy Dijon2 szalotki lub jedna cebula, obrane i pokrojone w kawałki1 / 2 szklanki bułki tartej pełnoziarnistej
Sól i świeżo zmielony czarny pieprz2 łyżki oliwy z oliwek
Umieść składniki w robocie kuchennym, aż dobrze się połączą. Upewnij się, że nie ma dużych kawałków ryb lub mieszanka nie jest zbyt dobra. Mieszanka powinna być w samym środku.
Włóż mieszaninę do miski i wymieszaj z bułką tartą oraz odrobiną soli i pieprzu. Kształt na cztery hamburgery. (przykryć i schłodzić hamburgery przez kilka godzin)*
Umieść masło lub olej na patelni nonstick, i włączyć ciepło do średnio-wysokiej. Gotować hamburgery przez 2 do 3 protokół strony, obracając raz.[pagebreak ]Beet Burger
Składnik3 łyżki drobno startych buraków surowych1/2 szklanki ugotowanego owsa (szybki lub regularny płatek owsiany)1 szklanka niegotowanego owsa (szybki lub regularny płatek owsiany)3/4 szklanki grubo zmielonych migdałów 2 łyżki sezamu1/2 szklanki pieprzu1/4 szklanki szczypiorku1 / 4 szklanki mielonej cebuli1 łyżeczka suszonej bazylii1 / 4 łyżeczki zmielonej sage1 / 4 łyżeczki musztardy w proszku lub chrzanu 2 łyżeczki sosu sojowego lite
Wszystkie składniki dobrze wymieszać. Formować w paszteciki i skrzela, aż gotowane przez.
Podawać na bułkach pełnoziarnistych z plasterkami pomidorów i ulubionymi przyprawami.[pagebreak ]budyń owocowy Quinoa
Sprawia, że sześć porcji 1/2 szklanki1 szklanka organicznego quinoa2 szklanki wrzącej wody1 / 2 szklanki suszonych cherries1 / 2 szklanki suszonej żurawiny1 / 2 szklanki niesłodzonego soku z jabłka2 bananas1 łyżeczka startej skórki pomarańczowej1 łyżeczka wanili1 / 2 łyżeczki cynamonu
Przepłukać quinoa w zimnej wodzie, jeśli saponina została usunięta, jeśli nie spłukać w gorącej wodzie.
Dodaj spłukaną quinoa do wrzącej wody i, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 7 minut.
Dodaj suszone wiśnie, żurawinę i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn wchłonie się przez dodatkowe 5-7 minut. Podczas gotowania quinoa, połączyć pozostałe składniki w robocie kuchennym i puree, aż będzie gładka.
Usuń quinoa z ciepła i połączyć puree mieszaniny z quinoa i dobrze wymieszać.
Umieść w miseczkach do serwowania i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.[pagebreak ]muffinki Chia
Składniki1 łyżka zmielonych nasion chia 1 1/2 szklanki mąki pełnoziarnistej2 łyżeczki cynamonu1 / 2 łyżeczki gałki muszkatołowej2 łyżeczki sody1 / 2 łyżeczki soli15 uncji dyni w puszkach1 / 4 szklanki oleju rzepakowego2 łyżki nektaru agawy1 łyżki wanili3 / 4 szklanki posiekanych walnuts1 / 4 szklanki wody lub bez dodatku cukru soku jabłkowego1 szklanka mocno zapakowanego świeżego jabłka, obranego i startego (5 1/2 uncji masy, zetrzeć jabłko na dużej stronie otworu)wskazówki
Piekarnik nagrzać do 350degF.
Połącz 6 pierwszych suchych składników i wymieszaj z trzepaczką. W osobnej misce połączyć pumkin, olej rzepakowy, nektar z agawy, wanilię i orzechy włoskie, wodę, wymieszać, a następnie złożyć na suche składniki. Złóż świeże starte jabłko. Miarka do papierowych kubków w puszkach na muffinki i piec przez 33-35 minut.Nutritional Info1 muffin
Kalorie 150 sat tłuszcz 1g sód 270mg błonnik 3G cukry 4G białko 3G
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay]()
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.