Burger z pieczarkami i Radicchio
Przepis Burger z pieczarkami i Radicchio jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 535 kalorii, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, egzotyczne grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Toskański Burger Espresso z grillowanym Radicchio Slaw, Orecchiette z grzybami, Radicchio i gorgonzolą, oraz Orecchiette z grzybami, Radicchio i gorgonzolą.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać grzyby i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, i gotować, mieszając, do miękkości i złoty (4-6 minut).
Pieczarki przełożyć na talerz. Wytrzeć patelnię; rezerwy.
Czystymi rękami formować mięso na 4 paszteciki; posypać pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu po obu stronach hamburgerów. Powrót patelni na średnim ogniu; gotować hamburgery do średniego (5-6 minut na stronę), lub do termometru mięsa włożonego w środku czyta 16
Ułożyć 1/4 plasterków, następnie hamburgery, na dolnych bułeczkach; pieczarki podzielić między hamburgery, a na wierzchu drugą połówkę bułeczki.