Burger z patelni z dressingiem Wyspowym 18000 i szybkimi piklami

Burger z patelni z dressingiem Wyspowym 18000 i szybkimi piklami
Burger z patelni z dressingiem Wyspowym 18000 i szybkimi piklami wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 89g tłuszczu i w sumie 1170 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $4.24 za porcję. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka amerykańskiego sera, czosnku, mielonego mostka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 73%. Podobne przepisy to Szybki i łatwy opatrunek Thousand Island, Klasyczny All-American Burger ze smażonymi słodkimi piklami, oraz Quick Thousand Island Slaw.

Instrukcje

1
Dodaj ocet, 1/2 szklanki wody, cukier, gorczycę, sól, czosnek i liść laurowy do rondla i gotuj na wolnym ogniu. Gdy cukier rozpuści się w gotującym się płynie, dodaj ogórki i koperek do żaroodpornego pojemnika i polej płynem do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
KoperKoper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odstaw na co najmniej 10 minut. Posiekaj 2 łyżki stołowe na dressing, a resztę zarezerwuj do podania.
3
Do sosu Wyspowego 18000: w robocie kuchennym dodaj majonez, keczup, jalapenos, posiekane szybkie pikle, Dijon, czosnek i trochę soli. W razie potrzeby przecier, posmakuj i dostosuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1
Podgrzej żeliwną patelnię lub dużą ciężką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Połącz uchwyt i mostek i uformuj rękami 4 kulki.
3
Dodaj olej rzepakowy do rozgrzanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieść kulki burgera na patelni i smaż przez 1 do 2 minut z każdej strony. Następnie za pomocą szpatułki dociśnij kulki, spłaszczając je podczas rozkładania. Chcesz cienkiego, chrupiącego burgera i chodzi o tworzenie powierzchni, więc odsuń się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Niech burger nabierze ładnego zwęglenia z jednej strony, a następnie Odwróć, aby uzyskać ładny i chrupiący Brąz, 4 do 5 minut z każdej strony.
6
Masło i tosty lub patelnia, bułeczki z sezamem. Po upieczeniu dodaj 1 do 2 plasterków sera do każdej dolnej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burger Bun Z SezamemBurger Bun Z Sezamem
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Połóż burgera na dolnej bułce z serem. Posyp burgera plasterkami pomidora, szybkimi piklami i sałatą lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata LodowaSałata Lodowa
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Rozłóż część sosu Wyspowego 18000 na górnej bułce i na wierzchu burgera. Doceń oldschoolowy klasyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Składniki

4plastrybiały amerykański serbiały amerykański ser1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)11 funt cukinii,Musztarda DijonMusztarda Dijon1Ogórek angielski, pokrojony w plastry 1/8 calaOgórek angielski, pokrojony w plastry 1/8 cala1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany świeży koperekposiekany świeży koperek2goździkiczosnek, lekko zmiażdżonyczosnek, lekko zmiażdżony0(może być lub przeglądać)koszerne marynatykoszerne marynaty596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania680Orzechy dowolne (posiekane)uchwyt uziemiającyuchwyt uziemiający4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySałata lodowa do serwowaniaSałata lodowa do serwowania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimayomayo2(zima)pokrojone marynowane jalapenospokrojone marynowane jalapenos4bułeczki sezamowebułeczki sezamowe1slicePomidor, do serwowaniaPomidor, do serwowania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona gorczycy żółtejnasiona gorczycy żółtej227Orzechy dowolne (posiekane)mostek mielonymostek mielony

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to moje najlepsze typy na burgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Wino Merlot Miranda Lambert County Road z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Restauracje W Pobliżu Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Restauracje W Pobliżu Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najbardziej wytrzymały duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Dzięki dojrzałej esencji jagodowej aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten suchy aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z pełnym czerwonym sosem i gorzką czekoladą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn