Burger z grilla w domu

Burger z grilla w domu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj w domu burgera z kiełbasą cętkowaną świnię. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Jeśli masz mostek wołowy, chuck gulasz mięso, ser roquefort, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bill ' s Oz-ified Chia Burger With Acai Special Sauce, Spicy Home, Aloo Tikki Burger / jak zrobić Aloo Tikki burger w domu, oraz Cętkowany Pies.

Instrukcje

1
Umieść wał paszowy, ostrze i 3/8-calową płytę szlifierską maszynki do mięsa w zamrażarce na co najmniej 30 minut przed szlifowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
2
Połącz dobrze schłodzone mięso w dużej misce i zmiel, przechodząc przez młynek dwa razy, ponownie schładzając Młynek i mięso między mieleniem, jeśli to konieczne (tj. jeśli tłuszcz zacznie rozmazywać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Rozłóż mięso na blasze i umieść w zamrażarce, aż stanie się twarde i zacznie zamarzać, ale nadal plastyczne, około 15 minut. Pracując w czterech partiach, zmiel mięso w 12-kubkowym robocie kuchennym, przetwarzając 8-10 jednosekundowych strąków, w razie potrzeby rozdzielając mięso między strąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieść partie do dużej miski i połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Formuj mięso na cztery paszteciki, około 4 1/2 cala szerokości i 1 cala wysokości, czyniąc lekką depresję w środku każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Lekki duży rozrusznik kominowy wypełniony węglem drzewnym (5-6 kwarty, około 100 brykietów) i palić, aż węgle zostaną pokryte cienką warstwą szarego popiołu, około 20 minut. Puste węgle i równomiernie rozprowadzić na połowie rusztów. Umieść ruszt grillowy na grillu, przykryj grill i podgrzewaj, aż ruszt będzie gorący, około 5 minut. Scrub grill Wyczyść szczotką do grilla w razie potrzeby. Przyprawić burger paszteciki obficie solą i pieprzem ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieścić na gorącej stronie grilla i gotować przez 1 minutę. Flip hamburgery i gotować przez 1 minutę dłużej. Odwróć hamburgery ponownie, dostosowując się w razie potrzeby, aby stworzyć krzyżowy wzór grilla na pierwszej stronie. Gotować przez 1 minutę dłużej. Odwróć ponownie, dostosowując w razie potrzeby, aby utworzyć krzyżowy wzór grilla na drugiej stronie i gotuj przez 1 minutę dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś hamburgery na chłodną stronę grilla, przykryj i gotuj do uzyskania pożądanej temperatury, około 1 minuty dla rzadkich (120°F na termometrze natychmiastowego odczytu) lub 2 1/2 minuty dla medium (140 ° F na termometrze natychmiastowego odczytu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieść hamburgery do deski do krojenia, top każdy z 2 uncji sera Roquefort, namiot luźno z folią, i pozostawić do odpoczynku 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Tymczasem przeciąć bułki na pół. Tosty Wyciąć Boki na gorącej stronie grilla, naciskając delikatnie, aż powstaną złocisto-brązowe ślady grilla, około 45 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przenieść dno bułki do chłodnej strony grilla, aby utrzymać ciepło. Grzać górne boki górnych bułek nad gorącą stroną grilla, naciskając bułki na ruszty do grilla, aby utworzyć krzyżowy wzór grilla w sumie około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Umieścić hamburgery na dnie kok, top z kok tops, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn