Burger z chorizo, awokado i chipsami babki
Przepis Burger z chorizo, awokado i chipsy babki może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 739 kalorii, 28g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 2,45 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 125 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, surówka, chipsy babki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kurczak nadziewany chorizo i babką, Chipsy Babka, oraz SOS Babeczkowy Chips.
Instrukcje
W dużej plastikowej misce dodaj mieloną wołowinę, czosnek, szalotki, cebulę, kminek, paprykę, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę, a następnie uformować 4 paszteciki.
Rozgrzać grill lub sauté patelni i gotować hamburgery przez 5 minut z każdej strony, aż gotowe.
Wyjąć na płytkę i przykryć folią aluminiową. Pozwól hamburgerom odpocząć przez 5 minutes.To podawać, układać surówkę, jeden plasterek pomidora, jeden plasterek cebuli na bułce, a na wierzchu Patty, plasterki awokado,chorizo i chipsy babki.
Podawać z ketchupem na boku.