Burger Sliders
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać suwaki Burger spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, bułki obiadowe, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pizza Burger Sliders, Aloha BBQ Sliders / burger, oraz Caprese Veggie Burger Sliders dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. tłuszcz z bekonu. Cebulę ugotować na tłuszczu boczku, aż będzie przezroczysta, około 3 minut, następnie dodać czosnek i gotować 30 sekund dłużej.
Wyjąć mieszaninę z patelni i ostudzić. Pokruszyć boczek, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
W dużej misce połączyć wołowinę, boczek, mieszanka cebuli, sos Worcestershire i sól i pieprz, i dobrze wymieszać. Uformować na 24 małe placki i schłodzić.
Rozgrzej grilla do średniego; olej, gdy jest gorący. Gotować hamburgery przez około 7 minut na średnio rzadkie, obracając raz w połowie.
Podawać hamburgery na bułkach.