Burger Serowo-Bekonowy Pimiento

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj hamburgera z serem Pimiento. Ten przepis służy 4. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 159 g tłuszczu, oraz w sumie 1876 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, pomidor befsztyk, ogórek koperkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ser Pimiento Z Bekonem, Ser Pimiento z boczkiem, oraz Hamburgery Serowo-Bekonowe Pimiento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić majonez, cayenne, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu w dużej misce.
Dodaj czerwoną paprykę, Biały Cheddar i żółty Cheddar i delikatnie złożyć, aż połączone. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed użyciem.
W międzyczasie rozgrzej grill do Wysokiej, aby bezpośrednio grillować. Podziel uchwyt ziemi na cztery równe części, po 6 uncji każda. Uformuj każdą porcję w 3/4-calowego burgera i zrób głęboką depresję w środku kciukiem.
Posmaruj obie strony hamburgerów olejem i posyp obficie solą i pieprzem. Grill hamburgery na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do pożądanej doneness, o 4 protokół z każdej strony dla średniej doneness. W ostatniej chwili gotowania umieść na każdym hamburgerze dolewkę mieszanki serowej i zamknij pokrywę grilla. Gotować, aż ser się właśnie stopi, o 1 minutę.
Umieścić hamburgery na bułki i góry z boczkiem, cebula, pomidory, ogórki i sałata w razie potrzeby.