Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem
Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 778 kalorii. Mieszanka boczku, ostry cheddar, sałata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem, Burger Nadziewany Serem Pleśniowym Z Kluczowym Sekretem: Marmoladą Z Cebuli, oraz Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniej.
W misce połączyć wołowinę, czosnek, ostry sos, sól i pieprz, do smaku, uważając, aby nie przesadzić. Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i smażyć boczek, aż będzie chrupiący.
Wyjąć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby osuszyć. Keep ciepła na patelni i smażyć szczyptę wołowiny w tłuszczu boczku do testowania przyprawy. Dostosuj przyprawę, w razie potrzeby, a następnie uformuj 8 nawet cienkich pasztecików, o grubości około 1/2 cala i odstaw na bok.
Podsmażyć cebulę w tłuszczu boczku na patelni do miękkości, 5 protokół.
Cebulę i boczek ułożyć w misce z serem. Uformuj łyżkę mieszanki bekonowo-serowej w kulkę, a następnie umieść na środku 4 pasztecików. Top każdy z innym patty i uszczelnić krawędzie. Grill hamburgery na średnim ogniu, przerzucając raz, aż pożądana doneness jest osiągnięta, około 4 minut z każdej strony dla średnich.
Podawać w bułkach z dodatkami. Alternatywa: na średniej patelni na średnim ogniu, sear hamburgery 4 minut z każdej strony.