Buraki w glazurze pomarańczowej

Buraki w glazurze pomarańczowej
Buraki w glazurze pomarańczowej to dodatek dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 244 kalorie , 1 g białka i 8 g tłuszczu . Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, pieprzu, soku pomarańczowego i soli. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawy). Wypróbuj Sałatkę makaronową z pieczonymi burakami i porami , Sałatkę wiosenną z rzodkiewkami i burakami i Zupę ziemniaczano-porową z pieczonymi burakami, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Na dużej patelni połącz pięć pierwszych składników. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 3-4 minuty lub do zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj buraki; gotuj i mieszaj przez kolejne 6–8 minut, aż większość płynu zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn