Buraki szkliwione z goździkami i Porto

Buraki szkliwione z goździkami i Porto
Szkliwione buraki z goździkami i Port wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 57 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz brązowy cukier, mielone goździki, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szynka Szkliwiona Wiśniowo-Portowa, Port Glazed stek i Portobello kanapki, oraz Szkliwiona cebula Perłowa w porcie z liśćmi laurowymi.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem i 3 kolejnymi składnikami; gotować, aż cukier się rozpuści. Wymieszać w porcie; gotować na średnim ogniu, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj buraki na patelni; wrzucić do herbu. Gotować 5 minut lub aż buraki są dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn