Buraki-Marynowane Węgierskie Jaja
Przepis na marynowane Węgierskie jajka z burakami jest gotowy w około 1 godzinę i 50 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 1,24 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 16G tłuszczu i w sumie 247 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, koperku, ogórka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Buraki-Marynowane Węgierskie Jaja, Jajka Marynowane Z Buraków, oraz Marynowane Buraki Wszystko Bajgiel Deviled Jajka.
Instrukcje
Włóż zimne jajka do średniego rondla i zalej zimną wodą.
Podgrzej wodę do wrzenia, a następnie przykryj rondel i zdejmij go z ognia.
Odcedź jajka i spłucz zimną wodą.
Pozwól jajkom trochę ostygnąć, a następnie obierz je, gdy są jeszcze ciepłe (jajka są znacznie łatwiejsze do obierania, gdy są ciepłe).
Umieść jajka na twardo w misce lub pojemniku do przechowywania i zalej jajka solanką z słoików z burakami, upewniając się, że jajka są zanurzone. (Może być konieczne umieszczenie ciężarka lub talerza na wierzchu.) Pozostaw jajka na 45 minut do 1 godziny w solance, ale już nie, bo zaczną się gumować.
Wymieszaj majonez, śmietanę, koperek, ocet, chrzan, musztardę, paprykę i ogórek. Dopraw solą i czarnym pieprzem.
Pokrój jajka wzdłuż na pół. Delikatnie usuń żółtka, dociskając kciuk do tylnej części każdego żółtka, aby wyskoczyć z białka.
Dodaj żółtka do miski z nadzieniem i rozgnieć widelcem, aż będą gładkie. Dopraw solą.
Wlej nadzienie do białek jaj lub użyj ponownie zamykanej plastikowej torby, aby je włożyć.
Przed podaniem posyp papryką i koperkiem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado]()
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Elegancka oferta Premium Cava oferująca jasne cytrusowe aromaty i smaki,a także delikatne, drobne bąbelki, które są znakiem rozpoznawczym superbsparkling wine.Pary żywności: to Naveran Brut Rosado połączy się z miękkimi serami, świeżymi owocami, białymi mięsami (wieprzowina i kurczak), a nawet bogato aromatyzowanymi czerwonymi mięsami. Ta Cava świetnie nadaje się do samodzielnego popijania, szczególnie na przyjęcia i inne imprezy "na stojąco".