Buraki marynowane różowe i malinowe
Rosé i maliny marynowane buraki może być tylko dodatek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 153 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, maliny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybkie marynowane buraki Rose Murray, Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz Ciasta czekoladowo-buraczane z kandyzowanymi burakami i płatkami róży.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Umieścić buraki w 8-calowym szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia; dodać wodę do głębokości 2 cali. Przykryć folią; piec w 425 przez 50 minut lub do momentu, aż będzie miękki.
Odcedzić i schłodzić. Buraki obrać; pokroić w 1-calowe kliny.
Buraki umieścić w dużym żaroodpornym szklanym słoiku lub misce z pieprzem i tymiankiem.
Połącz maliny i pozostałe składniki w średnim rondlu. Gotować 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści i maliny zaczną się rozkładać. Mieszankę malin przecedzić przez cienkie sito nad miską; wyrzucić cząstki stałe.
Na mieszaninę buraków wlać gorący płyn malinowy; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.